För att inlägget ska kunna sparas måste namnet fyllas i...

Skriv i gästboken  
Namn: 
E-post: 
Hemsida:    
Inlägg:
 
 
Skriv exakt vad som står på bilden i rutan:
 Ladda ny kod
 
Fuskar lag, avgå bollnäs kurd!!
M
Idag
 
Ip-nummer
   
   
1 år var jävligt hårt straff #FreeShengo
FreeShengo
2014-09-18
 
E-post
Hemsida
Ip-nummer
   
   
Jag tror gott om alla. Att man gör sitt yttersta och gör vad man kan. Fula byten görs bara om spelare 12-16 inte kan spela nästa match på grund av jobb resa eller nått annat. Bättre att göra som innebandyn där jag tror att 5st från föregående trupp får delta. Vips så är fula byten borta
Kungen
2014-09-18
 
Ip-nummer
   
   
Sen måste det till ett regelverk som gör att Fulbyten inte längre kan tillämpas förekommer ända ner i Div 4 damer. Alltså div 2 lagen tillämpar detta vilket är tillåtet men bedrövligt, förbundets tydliga direktiv är ledarnas fair play.
Fair Play
2014-09-18
 
Ip-nummer
   
   
Bättre BK lägger ner sin verksamhet än att fortsätta så här. Det kan ju inte vara förenligt med varken klubbens eller spelarnas ambitioner att fusk skall förekomma. Pinsamt agerande av BK!
bollo
2014-09-18
 
Ip-nummer
   
   
Självklart är fulbytena en moralisk fråga. Sen kan man undra vad div 4-5 spelare får ut av att spela i div 7.
från fuffens
2014-09-18
 
Ip-nummer
   
   
Inte så mycket att fundera på tycker jag. Spela man seriespel och inte korpen finns regelverk för alla att håller sig till. BK har ej gjort detta. Då är konsekvenser dömt. För hårt kanske??? Men fotboll på detta nivå är en fritidsintresse med vinnarskalle på alla som är med. Deras beslut av gör detta visa nonchalans mot övriga föreningar, spelare och förbundet. Även det unga spelare tyvärr gör en liknande felbeslut. Jag tycker förbundet gör rätt i att markera, samtidigt en viss mängd av "tycker synd om" övriga spelare/ledare i BK som befinner sig i detta röra.
Ja ni
2014-09-18
 
Ip-nummer
   
   
Till Bollnäsbo. Vi har inte skämt ut kurder i Bollnäs nu drar du alla kurder över en kam. Och bollnäskurd kommer att ta sitt ansvar för den unga spelaren. Bollnäskurd kommer att hjälpa han på alla viss och sätt. Och när jag skrev att förbundet var rasistiskt det var överdrivet från min sida. Och jag ber om ursäkt till förbundet förbundet. Men visst måste ni tycka att stänga av en ledare i 13 månader är lite för hårt. Och att den unga spelaren får 6 månader avstängning. Och han har inte slagit eller misshandlat nån spelare. En spelare misshandlade en domare och han fick 6 månaders av stängning. Det var därför jag blev uppspellt och skrev dom kommentarer. Vill be om ursäkt .
Hade Järvsö chans att kvala om om vi hade vunnit med rätt lag mot forsa. om det hade gått skulle vi ge vår placering till Järvsö.
bollnäs
2014-09-18
 
E-post
Ip-nummer
   
   
Bolln 28;skurd skämmer inte bara ut sig själv, de drar även ett sträck över alla kurder som bor i Bollnäs. Fy skäms på er! Sluta säg att fotbollsförbundet är rasister, det är ni i Bollnäskurd som är helt borta! Inte bara skämmer ni ut kurder, ni har även förstört fotbollslivet på den unga spelaren från Hällbo, va snäll o avgå.
Bollnäsbo
2014-09-17
 
Ip-nummer
   
   
Jag accepterar din ursäkt Bollnäs. Synd bara att inte Kurd slog Forsa/NIK med rätt lag. Det kan kosta oss en kvalplats.
Ledare
2014-09-17
 
E-post
Ip-nummer
   
   
Det var hårda ord från strix. Du skriver verkligen snyggt. Du behöver verkligen inte uttala dig på detta sätt. Bollnäskurd kurd har fått sitt straff. vad vill ni mer.
bollnäs
2014-09-17
 
E-post
Ip-nummer
   
   
Lycka till Järvsö. slutsnackat om det här. Ni gör bara reklam ått bollnäskurd. Nu avslutar vi diskussioner. innan det blir värre och vi ångrar oss. Jag önskar all lycka till Järvsö och har jag fel ber jag om ursäkt.
bollnäs
2014-09-17
 
E-post
Ip-nummer
   
   
Känns som att Bollnäs kurd har skämt ut sig nog nu va? Fuskar med spelare registrerad för Hällbo och anklagar nu andra föreningar. Ni är då mig veterligen den första föreningen som upprätt på sett sättet, pinsamma är vad ni är, och nej jag tror inte någon är "avundsjuk" på ert div 7 lag...
Strix
2014-09-17
 
Ip-nummer
   
   
Om en person står under skyddad identitet,så har det sin orsak. Vi har en sån spelare.Ring förbundet och kolla om du vill. En sak är säker: Det är inte Alaa. Om så vore,skulle jag aldrig lägga ut hans namn här. Du har gjort bort dej rejält. Lämna oss ifred nu!! Vi håller oss till reglementet! Det borde även Bollnäs Kurd göra.
Ledare
2014-09-17
 
E-post
Ip-nummer
   
   
Skyddade personuppgifter Dee är Mohamed sluta snacka skit. Ledare. Ni stannar kvar i 7 medan bollnäskurd spelar i 6 . Hade så bra allihopa. Och lycka till. Till alla lagen.
bollnäs
2014-09-17
 
E-post
Ip-nummer
   
   
Det stämmer att Alaa inte spelade den matchen. Han var med sin fru på en försenad bröllopsresa så ge dej nu! Gå in på förbundet och läs laguppställningen. Alaa finns inte med. Precis som det ska vara. Sluta skita ner oskyldiga föreningar. Vi ledare lägger ned en massa jobb ideellt och ska inte behöva ta sån här skit. Ge dej till känna istället och stå för dina påhopp!! Järvsös spelare är alla registrerade i klubben.
Ledare
2014-09-17
 
E-post
Ip-nummer
   
   
Till ledare. I Järvsö spelaren som ni hade på listan heter Mohamad alaa alsawah. Men han var spelade inte matchen och ni hade en annan spelare istället.
När ni spelade denna match bodde Mohamed i Göteborg.
bollnäs
2014-09-17
 
E-post
Ip-nummer
   
   
En hälsning till er alla lag i Hälsingland har det i eran mine bollnäskurd är den nästa stora laget i Hälsingland tiden kommer visa det .de kommer göra en dalkurd resa det är därför många avundsjuka.alla duktiga spelare med invandra bakgrund kommer spela med de närmaste tiden alla andra klubbar glöm de det finns en klubb för de o det är bollnäskurd.
Tifozi
2014-09-17
 
E-post
Ip-nummer
   
   
Det är ju ett moraliskt problem med dessa fulbyten, men inget fusk, det är ju enligt gällande regelverk.

Sedan får man ju tycka vad man vill om det.

Jag tror ändå inte man vågar "låna in" andra lags spelare och "döpa" dem efter någon i sin egen förening, alltid någon som känner någon.

Ruttet i så fall
Till Fuffens
2014-09-17
 
Ip-nummer
   
   
Svart på vitt:
http://www.helahalsingland.se/halsingland/bollnas/rekordavstangning-efter-fusk-i-division-7
Färdigspekulerat
2014-09-17
 
Ip-nummer
   
   
Jojo men nog är det inget lag som har tänkt att mygla som lägger in en spelare från ett annat lag på fogis, lättare att låna en spelares namn från sitt eget lag.

Sen håller jag inte med om att dom flesta känner nån i andra lag. jag menar att det är svårt för lagen i tex dom östra delarna att ha polare i dom västra delarna och vice versa pga av avstånden. Men visst så förekommer det säkert, :)

Sen undrar jag vad ni som spelar i klubbar som endast har ett"a-lag" tycker om när utvecklingslagens a-lag låter egentliga startspelare starta på bänken för att dom ska få spela med utvecklingslaget och sen byta in dom snabbt?

Obs detta är inget påhopp på nån klubb men jag vet att det har förekommit.
Fuffens
2014-09-17
 
Ip-nummer
   
   
Men du som kallar dej för Bollnäs!!!
Nu får det vara nog! Järvsö har ingen spelare som bor i Göteborg. Träd fram med namn om du ska sprida lögner omkring dej! Rent påhitt och nonsens. Är det förlusten med 8-1 som svider? Skamligt!!!
Ledare
2014-09-17
 
E-post
Ip-nummer
   
   
... Hur tänker du... spelar väl ingen roll på resultatet, hade Bollnäs Kurd haft en spelare med som hade haft 3 varningar, dvs man hade gjort ett misstag, hade matchen slutat med seger 3-0 till det andra laget. Spelar ingen roll vad resultatet blev.

Då spelar det ingen roll ens om den spelaren hade suttit på bänken hela matchen och ni vunnit med 10-0, det hade i alla fall blivit 3-0 till andra laget.

Spela efter reglerna i stället.

En sak att göra fel.

En annan sak att fuska.

Obehörig spelare FÅR INTE spela matcher, kan det vara så svårt...?
men Bollnäs...
2014-09-17
 
Ip-nummer
   
   
Spelar ingen roll bollnäskurd vann mot forsa med hela 7-1. och har det fuskats så är det en spelare som dom har använt. Och han kan inte ha gjort alla 7 målen. Hade matchen slutat med uddamålet då hade forsa förtjänat att vinna matchen. Men förlorar man med 7-1. Och protesterar är man bara dålig förlorare och vill vinna till varje pris. Matchen kunde ha slutat med 15-1 till bollnäskurd men dom slutade att spela. Jag hoppas verkligen att Bollnäskurd går till 6 .
bollnäs
2014-09-17
 
E-post
Ip-nummer
   
   
Hälsingland är ju litet så de flesta känner någon i de andra laget och vice versa.

Och har du hittat en spelare som inte är registrerad för någon förening kan du registrera den, då är det ju inte fusk.

Så jag tror inte ledare i utsträckning vågar detta, hedern borde vara större.

Och om det nu blir ett långt straff så har du ju svaret där också.
Till Fuffens forts
2014-09-17
 
Ip-nummer
   
   
Jag tror inte det fifflas med laguppställningarna.

Tycker inte alls det borde vara lätt komma undan med dem, motståndarna kan ju lätt i FOGIS kolla om spelarna är registrerade för föreningen om inte när de gör det, så ska du fiffla får du ange falskt namn och personnummer, men spelar den spelaren i ett annat lag märker ju Fogis det, så jag tror inte på något fuffens i den meningen.
Till Fuffens
2014-09-17
 
Ip-nummer
   
   
Man undrar egentligen hur mycket det fifflas med laguppställningarna, det är nog lätt att komma undan med det också med tanke på att det är svårt för lagen att hålla koll på varandra. Fast det ska inte behövas heller tycker man.
Fuffens
2014-09-17
 
Ip-nummer
   
   
Du har helt rätt, så är det nog.

Men vänta nu lite... (Bollnäs)

Ska advokaten mena att Bollnäs Kurd inte har fuskat med spelaren som alla kände igen på planen, men hette något annat på laguppställningen. Är det så du menar?

Till slut på daltandet
2014-09-17
 
Ip-nummer
   
   
Till att börja med så skulle inte jag vilja säga att det går bra om man man måste fuska med laguppställningen för att nå en kvalplats till div.6.
Sen kan det ju vara så att inget har hänt med anmälan för att det inte var något fel i laguppställningen.
Slut på daltandet
2014-09-17
 
Ip-nummer
   
   
Pr otest är inlämnad mot Järvsö. När dom spelade mot bollnäskurd. Järvsö hade skrivit ett namn på startelvan och den spelaren var inte ens med han bor i Göteborg. Men dom hade en annan spelare på dennes namn. Men jag förstår inte varför förbundet inte har beslutat dom . Protesten inlämnade för 4 veckor sen. Men bollnäskurd får sin dom på 5 dagar. Det är något dom inte stämmer. ring till förbundet och kolla vad Bollnäs kurd fick för straff innan ni kan uttala era synpunkter. Vad jag har hört så kommer Bollnäs kurd att anlita advokat för att gå till botten med det här. Sluta vara avundsjuka för att det går bra för ett lag.
Bollnäs
2014-09-17
 
Ip-nummer
   
   
1. Var finns informationen om att tränaren är avstängd 1 år ?

2. Om man spelar med en spelare under falskt namn skall avstängningen vara minst 1 år och skulle aldrig förekomma i allsvenskan som någon skriver. Inte i någon annan serie heller.

3. Varför skulle förbundet blunda för andra lag som gör liknande? Enkelt, det finns nog ingen anmälan mot dem. I så fall skulle det naturligtvis utredas.

4. Du som vet att andra lag har fuskat- varför har inte du formulerat en anmälan underskriven till förbundet utan istället sprider olika rykten. Varför är inte du rak nog och anmäler.

5. Poängavdrag 3 poäng är väl det enda som regelverket tillåter- andra "regler" är bara hemmasnickrade regler. Men det kanske kan motioneras om nya regler efter detta fall. Du kanske skriver den motionen ? Om inte varför ?

6. Det är väl vad jag förstår samma regler oavsett vilken division man spelar i, eller menar du att det finns en regelbok för div 4 en anna för div 5 osv, så div 7 regelboken får vara hur slapp som helst då ??
Nä, det är SAMMA REGLER FÖR ALLA.

Rimligtvis så håller väl sig 99,9% till reglerna.

Spela en spelare under falskt namn vilken nivå är det ?


Till logik, mot div och mfl
2014-09-17
 
Ip-nummer
   
   
Undrar vem som blundar här? Bollnäskurd borde inte få kalla sig fotbollsspelare med tanke på hur dom uppträder på planen, snackar skit, letar bråk och vägrar tacka efter matchen. Fair play priset är inget dom satsar på.
Försök inte spela ut rasistkortet när det är ren fakta att Bollnäskurd har fifflat.
Vad gäller Järvsö och Iggesund så finns det inga säkra källor på att dom har fuskat med laguppställningen, bara ett löst rykte.
Ge mig fasta bevis och jag är idel öra!
Slut på daltandet
2014-09-17
 
Ip-nummer
   
   
Skulle en spelare alltså vinna en match på egen hand och med 7 mål. ni vill bara ha ursäkter för att Bollnäs kurd inte ska vidare till 6 . Det är bara tragiskt. Jag önskar att Bollnäskurd går till 6 och vinner den. Fast jag inte är deras fan. Men ni gör skillnad på lag och lag. Bollnäskurd har nog mer svenskar i laget .
bollnäs
2014-09-17
 
E-post
Ip-nummer
   
   
Hade dom heta Järvsökurd och iggesundkurd då kanske förbundet hade granskat fallet. Men förbundet blundar för det. Tror vi verkligen att dom andra lagen inte har fuskat,
bollnäs
2014-09-17
 
E-post
Ip-nummer
   
   
Ni skrev tidigare här att även Järvsö och Iggesund hade fuskat med spelare, kommer även de att straffas ?
???
2014-09-17
 
Ip-nummer
   
   
Nu är det mest troligt att man inte gör så här i allsvenskan eller hur ?? Går naturligtvis inte, så din jämnförelse är ju helkorkad, sen skulle inte en Bollnässvensk ha gjort något dylikt, har aldrig hänt någonsin, inte förrän Bollnäskurd kom in i seriespelet, har hänt flertalet gånger och varför då kan man undra??? inget bra svar men 1 år var för lindrigt.Oavsett div. så gör man inte så här helt enkelt, man får inte skapa egna regler utan man följer det regelverk som finns och man blir dömd därefter.Nu har ju ledaren 1 år på sig att fundera på vad han egentligen höll på med och tänka var det värt detta att FUSKA.
svar till div6
2014-09-17
 
Ip-nummer
   
   
Till mot div.6: Vad anser du att Bollnäs Kurd skulle ha fått för straff. Kan hålla med om att 1 år är tufft. Säsongen ut kanske. Det mest olyckliga är väl att andra lag drabbas eller får fördelar av domen. Vad anser du? Att det har med vilken nationalitet man har,tror jag inte för ett ögonblick på.
Logik
2014-09-17
 
E-post
Ip-nummer
   
   
Bollnäskurd kurd får bara 3 minus poäng. Och tränaren blir avstängt i 1 år från all sport.
Man tycker att det är jäkligt hårt mot tränaren det är ju bara div 7 . Inte ens i allsvenskan blir en tränare avstängt i 1 år. hade dom heta bollnässvensk skulle inte domen vara så hård. Det finns flera fall där sånt har hänt men aldrig att en tränare blir avstängt i 1 år.
Fundera på det ni alla 1 år.
mot div 6
2014-09-17
 
E-post
Ip-nummer
   
   
Vinnarna i detta är Iggesund och Söderala. De som får betala priset är Korskrogen och Järvsö som nu får svårt att matcha Forsa/NIK om sista kvalplatsen när Forsa/NIK får tre x-tra poäng. Bollnäs Kurd drabbas egentligen inte alls. Dom behåller ju sin kvalplats.
Logik
2014-09-17
 
E-post
Ip-nummer
   
   
?
Hur menar du egentligen.... ?
Till Til div 7
2014-09-17
 
Ip-nummer
   
   
Om det inte klassas som w.o så är det alltså bättre att plocka in otillåtna spelare och genomföra matchen ist för att lämna w.o om man saknar spelare. Låter inte logiskt.
Til Div.7
2014-09-17
 
Ip-nummer
   
   
Varför skulle det vara w.o ?
Matchen har ju spelats, då kan det ju inte vara w.o
Till Div 7
2014-09-17
 
Ip-nummer
   
   
Bollnäs Kurd har blivit av med 3 poäng från sin vinst match i Forsa. Vilket innebär att Söderala och Iggesund är klar för uppflyttning. Någon som vet om poäng avdraget tolkas som VO? Om det göra det bör det ju betyda att Bollnäs Kurd inte får gå upp en division?
Div 7
2014-09-17
 
Ip-nummer
   
   
är ju a lagsspelarna i delsbo och ljusdal som fixar segern..får ej glömma finalcoacherna, stefan, richard..bra gjort..
p-17..
2014-09-16
 
Ip-nummer
   
   
Men Emil thyr då är inte han med?
Nordanstig
2014-09-16
 
Ip-nummer
   
   
Jonte berg(Ilsbo)

Emil johansson(NFF) Sebastian Sjölund(NFF) Tobbe Kollin(Ilsbo) Johnnie hassel(Bergsjö)

Linus long(NFF) Danne Eliasson(NFF) Dennis Bergman(Ilsbo) Thomas Tekleab(Bergsjö)

Aki balicevac(Ilsbo) ekki balicevac(Ilsbo)

Bänken:
Simon gröning(NFF)
Filip Holmberg(BIF)
Ahmed kulow(BIF)
Robin Eliasson(NFF)
Markus Carlsson(Ilsbo)

Nordanstigselvan
2014-09-16
 
Ip-nummer
   
   
Det var väl ingen skräll att Dif/Lif stod som segrare i P17. Samarbetet har gett resultat! De flesta lirar i U-19 och i seniorsammanhang. Tyckte ni glömde de talangfulla 99 spelarna Svang och Dahl från Dif och Wallberg från Lif. Ytterligare tre spelare som utvecklats enormt denna säsong.
Till ...
2014-09-16
 
Ip-nummer
   
   
Vinner man p-17 cup överlägset så är det klart man har bra spelare Filip Paulsson & Kim Tikanen från Dif, Akbal, Jacke & Klabbe Lindqvist, Lurre Nilsson, Allen vi kan rabbla fler!
Bra spelare
2014-09-15
 
Ip-nummer
   
   
Har Delsbo IF/LIF P17 några bra spelare? Känner inte till någon men att vinna mot Strand P17 med 4-0 är rätt bra.
...
2014-09-15
 
E-post
Ip-nummer
   
   
Varför inte div.6 och div.7s också? Det är där alla unga finns, bland b-lagen.
Jojje
2014-09-15
 
Ip-nummer
   
   
Kan någon skriva Div5s och Div4s bästa startelva och är det någon som jag ska hålla ett öga på i framtiden?
Nyfiken
2014-09-15
 
Ip-nummer
   
   
Segrare i P17 cup 2014 är Delsbo IF/ LIF efter 4-0 mot Strands IF.
...
2014-09-14
 
Ip-nummer
   
   
Grattis Bollnäs till seriesegern. Ett av de bästa div 4 lag jag sett, tro mig jag har sett mycket.
frank
2014-09-14
 
Ip-nummer
   
   
I HuFF?? Ha ha. Utveckla?
Elitsatsning
2014-09-14
 
Ip-nummer
   
   
Ja men det är ju en Kalle anka serie oavsett vad man har för mål .den är för bedrövligt dålig men hoppas nu bara att SIF klara sig kvar och sitt mål är nått.
Alla nöjda och belåtna förutom dig som skriver att HUFF inte nått sitt och serieseger so what för då är iallafall du nöjd eller hur???
EP
2014-09-12
 
Ip-nummer
   
   
Haha skönt att skjuta sig själv i foten genom att säga att det är en Kalle-Anka serie och att HuFF har som mål att vinna den.
Till EP
2014-09-12
 
Ip-nummer
   
   
Om Söderhamn har haft som mål att klara sig kvar i denna Kalle anka serie vad är det för mål,löjligt.
Om HUFF har som mål att vinna serien ja då har man en riktig målsättning, att hänga kvar vad är det för mål..
EP
2014-09-11
 
Ip-nummer
   
   
Men hur bra spelare har Söderhamn egentligen?? Förstår om Emil blir less. Blir svårt att behålla honom nästa år är jag rädd för.
Till åskådare
2014-09-11
 
Ip-nummer
   
   
Besökte Hällåsen och blev mycket fundersam över Emil Oremos agerande. Han är en duktig spelare. Men han gnäller konstant på lagkamrater och kroppsspråket visar bara hur missnöjd han är med sina lagkamrater. Undra hur stämningen är i Söderhamn egentligen?
Åskådare
2014-09-11
 
Ip-nummer
   
   
Jo, men vi hymlar inte om att vi inte är ett bottenlag eller nykomlingar. Glöm inte att vi fortfarande är i samma serie. Ska bli kul och se vilket lag som klarar av sitt mål för säsongen, vad tror du?
Till snart div3 S-Hamn
2014-09-11
 
Ip-nummer
   
   
Och Söderhamn är ännu längre ifrån tänk vad storkäftarna glappade efter några omgångar, men man har ju varit med ett tag och vet att nykomlingar dalar till slut som ett sänke till bottenlag
Snart div3 S-Hamn
2014-09-10
 
Ip-nummer
   
   
Tänk att Hudik FF kan vara så långt ifrån seriesegern i division 2 trots "elitsatsningen" ;. Vad behöver göras?
Fråga
2014-09-10
 
Ip-nummer
   
   
Finns stor chans att fyra lag från Hälsingland spelar i division 3 nästa år!
Div 3 2015 ?
2014-09-10
 
Ip-nummer
   
   
Vem ska lugna sig? Folk måste väl få diskutera? Är det inte det sidan är till för.
Lasse
2014-09-10
 
Ip-nummer
   
   
Men lugn nu.

Protest är inlämnad och bevisningen med. Sedan tar det den tid det tar med behandling av protest, finns ju regler för det med.
Till Skarplycka mfl
2014-09-09
 
Ip-nummer
   
   
Det sägs att Semir Avdic ska vara klar för Bollnäs, någon som hört något?
Rengsjö
2014-09-09
 
Ip-nummer
   
   
Att det fuskades under vår match mot Bollnäs Kurd råder det inga tvivel om men förbundet påpekade att det var svårt att bevisa och man påstod från Bollnäs Kurd att en spelare stod i mål i första och spelade ute i andra vilket var ren lögn. Att den specifika spelaren inte tillhörde dem är helt uppenbart. Tråkigt att de väljer att fuska mot ett lag som kommer med elva spelare.

Har andra lag lämnat in protest och har bevis hoppas jag de blir fällda.
Skarplycka
2014-09-09
 
Ip-nummer
   
   
Det blir svårt att snacka bort när det finns bildbevis på personen i fråga. Skärp till er!
Till Bollnäsbo och Giffare
2014-09-09
 
Ip-nummer
   
   
Tydligen finns bevisen hos HFF, så du behöver inte stressa upp dig, utan du kommer att bli tvärtyst jag lovar
Till Bollnäsbo och Giffare
2014-09-08
 
Ip-nummer
   
   
Det du säger att Järvsö har gjort, det finns det även bevis för att Bollnäskurd har gjort, och deras straff för detta kommer komma fram väldigt snart. Så det är bara vänta och se att det inte bara är skitsnack så som du säger
Till Bollnäsbo och giffare
2014-09-08
 
Ip-nummer
   
   
Det som sägs om bollnäskurd att dom fuskat är bara skitsnack är det någon som har bevis på att dom har fuskat . Däremot så fuskade järvsö i div 7 när dom spelade med spelare på andras namn och det finns bevis på det . Ni får vänta och se vad förbundet kommer fram till . Iggesund har spelat med spelare som inte finns med på laguppställning . Så sluta och snacka skit -. Kom med bevis .
bollnäsbo och giffare
2014-09-08
 
E-post
Ip-nummer
   
   
Här har ni svaret:
Bollnäskurd har använt sig utav en spelare som samtidigt spelar i Hällbo.
Tydligen och med all rätt så är en anmälan gjord.
Troligtvis inte första gången.
Låt dom spela korp, så får dom blanda och ge hur som helst.
O.A.
2014-09-08
 
Ip-nummer
   
   
Om ryktena gällande Bollnäs Kurd är sanna, är det väl dags att förbundet reagerar. Samma sak gäller med myglet från klubbar som har två lag och använder ordinarie spelare från 1:a lagen i sina 2:a lag. Släpp fram ungdomarna istället!
Pelle.
P-G Jonsson
2014-09-08
 
E-post
Ip-nummer
   
   
Kan någon förklara vad som har hänt med Bollnäskurd?
Någon
2014-09-07
 
Ip-nummer
   
   
pinsamt bollnäskurd ryktet var sant
dåligt
2014-09-07
 
Ip-nummer
   
   
B-KURD...
Va händer..
mm..
2014-09-07
 
Ip-nummer
   
   
G
S
2014-09-05
 
Ip-nummer
   
   
Division
rep
2014-09-04
 
Ip-nummer
   
   
Tyv ärr så styr pengar det mesta oavsett divion och sport!!!
till förvånad!
2014-09-04
 
Ip-nummer
   
   
Har hört rykten om att vissa spelare i bollnäs kurd får pengar för varje match dom spelar och det tycker jag är ett dåligt sätt att locka över spelare. Dom spelar i en sån låg serie så det ska inte behövas snackas om pengar när man spelar FOTBOLL
Förvånad
2014-09-04
 
Ip-nummer
   
   
Ingen hatar Bollnäs Kurd såvitt jag kan läsa. Fuska (om det nu stämmer) är ju illa oavsett vem som gör det. Sen är det ju så att om de skulle bli en konkurrenssituation mellan BGIF och BKIF skimmer inte en stad av Bollnäs storlek gynnas av det då man inte har underlag till mer än ett lag som satsar uppåt. Men i nuläget är det ju knappast fallet och just nu erbjuder Bollnäs Kurd en till spelmiljö vilket är positivt om inte dessa spelare känner sig hemma i föreningar som redan har verksamhet.
Lasse
2014-09-03
 
Ip-nummer
   
   
sluta hata bollnäskurd. Var bara glad att det är fler som vill spela fotboll och som vill satsa.
BOLLNÄSBO
2014-09-03
 
Ip-nummer
   
   
Tränaren i Bergvik vart sparkad. Och ingen målvakt har lämnat.
Svar till laik
2014-09-03
 
Ip-nummer
   
   
Jag är en gammal BGIFare som har hållt på Bollnäs runt 8-9 år. Jag har varit väldigt kritisk mot att Bollnäskurd har skapat en förening, eftersom det ska bara finnas en klubb i Bollnäs och det är laget som går som tåget, Bollnäs A-lag. Ni andra kan avgå!!
BGIF
2014-09-02
 
Ip-nummer
   
   
Tränarbyt e i bergvik, säkert styrelsens fel
Svar till laik
2014-09-02
 
Ip-nummer
   
   
Bollnäskurd kan säkert gå bra i ett ev. kval. Tyvärr så går rykten om att de fuskat med laguppställning och bl.a. plockat in spelare i halvtid som inte varit uppsatta/registrerade, skulle detta visa sig vara sant så är det väldigt tragiskt och de kan bestraffas med poängavdrag och missa kvalet.
Svar till Ej förvånad
2014-09-02
 
Ip-nummer
   
   
Ryktas om tränar byte i bergvik! Samt en målvakt som lämnar!
laik
2014-09-02
 
Ip-nummer
   
   
Iggesund och Söderala har bredare och bättre trupp
Logiskt
2014-09-01
 
Ip-nummer
   
   
Bollnäs Kurd skulle vinna 7:an överlägset, men nu blir det kval som bäst, förklara det någon. mycket snack lite verkstad.
Ej förvånad
2014-09-01
 
Ip-nummer
   
   
Viktig för medspelare som motståndare, ursäkta kan du förklara.
Eller så har du slagit huvudet i grindstolpen
Fråga till grindstolpen
2014-08-30
 
Ip-nummer
   
   
Terje har vart viktig för medspelare som motståndare. Han var riktigt bra mot Teg när jag var och titta på Hällåsen.
Grindstolpen
2014-08-29
 
Ip-nummer
   
   
2014-06-02 så skrev du tabellen ljuger aldrig
Du har alldeles rätt , tabellen ljuger aldrig, du har så rätt så.
Förstår att du mår dåligt.
Svar till div2
2014-08-29
 
Ip-nummer
   
   
Tycker det är positivt att SFF får fram och ger dessa unga spelare mycket ansvar. Terje har vart viktig i de matcher jag sett söderhamn, en annan som imponerat är Filip Edvardsson.
Staketexperten
2014-08-29
 
Ip-nummer
   
   
Dags att låta Terje Weilj starta på bänken så slipper medspelarna jaga så mycket boll. Har saknas storhetsvansinne på bänken då Terje startat..
Räcket
2014-08-29
 
Ip-nummer
   
   
Dags att låta Johan Edberg starta i Söderhamn nu... Har saknas fart framåt när dom har haft Edberg på bänken..
Staketet
2014-08-28
 
Ip-nummer
   
   
Nu klankar ni på styrelsen igen, lägg ner
Tore
2014-08-28
 
Ip-nummer
   
   
Kanske dags för Arbrå nu att byta ut hela styrelsen och börja om från noll.
Speciellt den mest styrande behöver bytas ut, har väl suttit i 100 år snart och allt blir bara sämre med åren, ordet självrannsakan verkar inte ligga högt på listan.
Bartendern
2014-08-27
 
Ip-nummer
   
   
Var och såg Arbrå igår och det var ingen rolig syn. Dom räcker verkligen inte till i femman. tycker nästan synd om deras tränare
Tråkigt
2014-08-25
 
Ip-nummer
   
   
Om det är sant är det fördjävligt
Det var inte så längesedan dom blev årets förening
Christer Andersson som nu skall vara så duktig kan inte han gå in och styra upp det hela
Svar till edsbybo
2014-08-24
 
Ip-nummer
   
   
« Föregående | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 | Nästa »