Skriv i gästboken  
Namn: 
E-post: 
Hemsida:    
Inlägg:
 
 
Skriv exakt vad som står på bilden i rutan:
 Ladda ny kod
  Privat inlägg
Hannes Jakob
3/2 02:00
 
E-post
   
Hejsan,
Jag läste din ordlista och undrar var du har fått orden ifrån? Väldigt många jag aldrig har hört och vissa känns inte direkt aktuella mera?
Annars roligt med en lista
   
Eva-Marita Löwenborg
7/12 20:43
 
E-post
   
Hej,en väldig trevlig sida och intesant att läsa.Själv har jag finskt påbrå då min mor föddes iFinland 1930.Hon flyttade hit som 18-åring.Minns bara några maträtter hon gjorde som jag bara älskade,men jag får inte till det själv förutom kålrotsådan hon gjorde till varje jul men det är en maträtt jag har letat som en tok efter men kan inte hitta.Den kommer ifrån stället hon var ifrån Karelen.Men men jag gillar denna sida och det är kul att läsa här.
   
Autismmamma
7/8 01:58
 
E-post
Hemsida
   
Jag är en mamma, fru på 47 år och bor i Småland i en villa på en gård.
Jag är positiv och glad och har haft sjukbidrag sen börja på 90 - talet. Mina intressen är djur, natur och mina egna älskade hundar. Det vore trevligt att lära känna nya vännner i en ålder av 46-60 år. Jag en ny bekantskapskrets att lära känna och umgås med. Min E-mail: happy0@home.se Blogg: http://autismmamma.bloggplatsen.se Vore ju skoj om du ville kika in till min blogg och sätta en tass där ler.
När du ändå är här, så lägg gärna igen ett tassavtryck så jag kan besöka dig och din blogg!
When you are here, so please write a comment, then I know who Im going to visit!
När du först är här så skriv väldigt gärna några ord!
Men skriv inte anonymt utan skriv gärna under med signatur!
Välkomna in till mig!
   
Svenne
12/5 07:18
 
E-post
   
Trevlig sida! Har fått för mig att finskor är inget att leka med, men det stämmer nog inte på alla?
   
Kristina
8/3 20:45
 
   
Hej! Satt och läste precis om skorpionkvinnan, och shit va allt stämmer. Grym är du!!!
   
Yvonne Käll
11/1 14:08
 
E-post
Hemsida
   
Jag har finskt påbrå på morssidan så det var roligt läsa din flik mitt finland och julmaten. Mor införde kålrotlådan på vårt julbord och den är nu oumbärlig. För övrigt beundrar jag din proffsiga snygga blogg. Jag försökte gå över till wordpress nyligen och har webbhost One.com. Jag lyckas dock inte på egen hand riktigt få till det riktigt så jag harvar fortfarande i blogger. Du kanske har nåt bra tips på online-vägledning i wordpress. Ha det så bra! /Yvonne
   
Pia
18/12 13:27
 
E-post
   
Besöker din sida varenda år såhär i jultider Vill ha lite finskt på mitt julbord såsom farmor hade & min älskade pappa gjorde.Kål & morotslåda blir det varje år.Tusen tack för att du delar med dej av dina goda recept .
   
Royne Eden
4/9 20:47
 
E-post
   
För att vara kantstött, antik och ringrostig har du skapat en fin blogg, tackar för dina tips om hur sa kärnor. Bor i Colombia och jag haller pa med liknande.
Mvh,
Royne
   
Uddmor
5/8 18:35
 
E-post
Hemsida
   
Hjärtligt tack för din finlandssvenska ordlista! Den slår Mikael Reuters finlandssvenska ordbok med hästlängder!
   
Annorlunda
12/7 22:14
 
E-post
Hemsida
   
Mina frågor till er! .. Hoppas att ni svara på dom! UTMANING - Frågor! 1. Har du några sommarplaner? .. ​2. Vilket är ditt drömresmål och varför? .. 3. Vad är ditt favoritmärke och varför? .. 4. Vad är du mest nöjd med hos dig själv? .. 5. Vad shoppar du helst på nätet? .. 6. Vilka appar använder du mest? .. 7. Vad önskar du att du vore bättre på? .. 8. Vem SMS:ade du senast och vad skrev du? .. 9. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? .. 10. Vilken film eller serie skulle du vilja leva i? .. 11. Vilken är din favoritmiddag? .. Mina frågor till er! .. Hoppas att ni svara på dom! .. Hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg? .. Vad kommer vi att få läsa om i din blogg? .. Vilket är ditt bästa inredningstips, generellt? .. Hur spenderar du helst din lördagskväll? .. Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån? .. Dela med dig av en dold talang du har! .. Vart befinner du dig i livet om 10 år? .. Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg? .. Nämn 3 saker som du önskar dig just nu! .. http://nouw.com/annorlundaannorlunda/profile
Sprid utmaningen vidare och så vidare!
   
Dagny
3/3 18:58
 
Hemsida
   
Du har en fin blogg och fina bilder.
   
Paula
21/2 08:37
 
E-post
Hemsida
   
Så härligt det ser ut med snön, jämfört med det gråa skitiga här. Har slarvat med bloggen är mest på jobbet eller Fb.
   
Anita Blomdahl
14/10 15:19
 
E-post
   

Trevligt att läsa och att fundera över ...
om sägner/skrönor/ Hittepå!
Gestallterna har satt sin prägel och satt punkt med besked! Läste om Styggen.
Spännande
   
Anita Blomdahl
14/10 15:16
 
E-post
   

Trevligt att läsa och att fundera över ...
om sägner/skrönor/ Hittepå!
Gestallterna har satt sin prägel och satt punkt med besked!
Spännande
   
Familjenlogg
11/9 23:21
 
E-post
Hemsida
   
En fin bild!
   
Mia
24/8 23:37
 
E-post
Hemsida
   
En fin blogg och fina bilder!
   
Mia
27/7 14:55
 
   
Har en blogg där jag skriver om mina diagnoser, psykisk ohälsa och vill lyfta fram min blogg eftersom målet med den är att skapa en gemenskap, öka kunskapen och minska min tabun, Diganoser m.m


Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda!
Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. Har haft ett hård liv! Men får jag bara er som läsare att älska mitt bloggande, så kommer detta gå jättebra! Vill ni mig något så är min E-mailadress här:


/mia2@home.se


/miamiamia@bloggplatsen.s e
Du får gärna kopiera den texten och ha på din blogg.
: ©"blogg".< br>Otillåten användning och eller kopiering av detta material utan uttryckligt och skriftligt tillstånd från den här bloggens författare är strängt förbjudet.
Utdrag och länkar kan användas, förutsatt att fullständig och tydlig kredit ges till "Blogg" med lämplig och specifik riktning till det ursprungliga innehållet.


Min blogg är lättläst eftersom jag själv har uppmärksamhetsproble matik så är det viktigt att text och uppbyggnad den och av bloggen är enkel. Därför har jag valt att vara enkel i mitt språk, inte göra allt för långa inlägg och hålla mig till ämnet.
Själv står jag under medicinering.
Jag har en önskan om att nå ut till så många som möjligt, om en person upplever ensamheten som mindre påtaglig genom igenkänning från nått jag skriver så har jag lyckats. Men desto fler desto bättre.
Att dela erfarenheter med varandra är en viktig del i utveckling.

Detta är en vardagshistoria. Om att leva med psykisk ohälsa men också
om att försöka hitta ett liv värdigt att leva. Men detta är inte det liv jag vill leva. Jag vill ha ett liv med jobb, aktivitet, intellektuell stimulans och gemenskap. Jag vet bara inte hur jag ska hitta ditt. Tacksam för hjälp.
Vill du mig något så finns jag på denna. E-mail: mia2@home.se
En väldigt ensam människa som ironiskt nog uppskattar att vara social över allt annat. Jag är varken en ensamvarg eller eremit men däremot lever jag mycket riktigt som en. Mycker förtryckt av depression, något jag håller på och kämpar emot och vinner över trots att jag inte kommer längre i jakten. Allt som händer får en att kännas sig värdelös, liten, obetydligt och omöjlig, så om någon kan bevisa motsatsen skulle det vara fantastiskt. Men det kommer väl aldrig att hända?
   
Mia
8/7 21:05
 
E-post
Hemsida
   
Bloggträ ff 1/8 -2015
Nu är den här. Inbjudan (om man nu kallar det så) till min bloggträff.
Det hela går i stapeln den 1/8 -2015 hemma i min trädgård i Kristianstad.

Har inte planerat något direkt ännu mer än lite löst.

Tänker vi startar klockan 15.00 med fika (så gillar du baka får du gärna ta med dig något till fikat).

Är det fint väder vilket vi hoppas på kanske kubbspelet får rastas eller så bara är vi.

Runt 18 tiden äter vi mat som var och en betalar själv, såvida jag inte hittar en sponsor som är villig och stå för maten.

Resten av kvällen roar vi oss har trevligt tillsammans.

För att vi skall få plats så har jag satt ett max antal till 15 personer. Så vi skall slippa sitta varandra i knäna, visst det kan väl vara trevligt men inte i flera timmar.

Din anmälan vill jag ha senast 11juli och anmälan är bindande. Skulle du få förhinder meddela detta så kan platsen gå till någon annan som är intresserad.

Behöver du bo på hotell så har jag fixat ett bra erbjudande till dig, mer om det senare!

Du anmäler dig här i detta inlägg vi FB eller via info@lifeofjohanna.se

Ps. har redan klart med tre sponsorer så en liten goodibag komma man få med sig hem.

Ni får gärna dela bilden och länka till detta inlägget på er blogg!
   
Johan i Finland
15/5 11:39
 
E-post
   
Hej Paula!
Det var roligt att läsa din finlandssvenska ordlista. Jag har flyttat från Sverige till Finland och tycker det är mycket praktiskt att prata om skumvin och franskisar. Men råkar du, som bott i Sverige halva livet, också ha några exempel på motsatsen: sverigesvenska ord som man inte begriper eller inte alls använder i Finland?
   
Lena
12/5 23:44
 
Hemsida
   
Hej
Vilken fin och intressant sida jag hamnade på, kommer gärna tillbaka

Med vänlig hälsning/Lena
   
« Föregående | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 | Nästa »